Praktische informatie mini-BSO

Kleine Freiheit is gelegen op de Eikelhof, een buurtschap van Olst vlakbij het dorp Diepenveen.
Kleine Freiheit biedt opvang voor kinderen van basisschool de Zonnewijzer en het Slingerbos in Diepenveen. Omdat het gastouderopvang betreft is kleinschaligheid en een vertrouwd gezicht gegarandeerd. Per dag is er plek voor maximaal 6 kinderen van 4 tot 12 jaar.

De mini-BSO is tijdens schoolweken geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00u tot 18.00u. Ook tijdens vakanties en studiedagen van beide scholen kan uw kind bij mij terecht.

  • Uurtarief € 7,50 (af te nemen per dagdeel van 4 uur tijdens schooldagen
    en 2 dagdelen tijdens vakantie en studiedagen.)

Omdat kleine Freiheit valt onder gastouderopvang, is een samenwerking met een gastouderbureau verplicht. Ik heb gekozen om samen te werken met gastouderbureau viaviela.nl.

Vakantie
Tijdens studiedagen van basisschool de Zonnewijzer en het Slingerbos is kleine Freiheit de hele dag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Voor vakantie- en studiedagen worden 2 dagdelen van 4 uur gerekend, een halve dag opvang is hierbij ook mogelijk.
Tijdens de kerstvakantie en de zomervakantie zijn we 2 weken gesloten (de 4e en 5e week van de zomervakantie). Ook op nationale feestdagen zijn we gesloten.

Waarom gastouderopvang?
Gastouderopvang biedt u als ouder meer flexibiliteit in de afname van opvangdagen en u bent geen kosten verschuldigd op het moment dat uw kind (bij tijdige afmelding) een keer geen gebruik maakt van de opvang. Deze flexibiliteit wil ik u als ouder graag bieden.
Daarnaast vind ik de kleinschaligheid en huiselijke sfeer erg belangrijk. Er is genoeg ruimte om samen met anderen te spelen, om in alle vrijheid je creativiteit te uiten maar ook om je terug te trekken na een drukke dag op school.
We bieden ook vervanging in geval van ziekte, daardoor is opvang net zoals bij reguliere kinderopvang zo veel mogelijk gegarandeerd.

De opvangovereenkomst verloopt via viaviela, hierdoor is het mogelijk om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag en bent u als ouder gegarandeerd van een veilige opvangplek voor uw kind.
De hoogte van de kinderopvangtoeslag kunt u berekenen op de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl.
Landelijk Registratienummer kinderopvang Kleine Freiheit: 263149687

Voor meer informatie over beschikbaarheid en opvangmogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via 06-41574013 of mail naar bsokleinefreiheit@outlook.com.